Varna Toastmasters стана на 1 година

Ето че мина цяла година от първата ни среща 🙂 След 25 срещи, 50+ речи, 200+ импровизации, много нови знания и умения, ние продължаваме да следваме нашата мисия, която е да предоставяме позитивна и взаимно подкрепяща се среда за развитие на ораторски и лидерски умения във Варна. Благодарим ви за подкрепата!

Posted by Varna Toastmasters on Wednesday, May 20, 2020

Точно преди една година на 27 май 2019г. се проведе първата среща на Varna Toastmasters.

След 25 срещи, 50+ речи, 200+ импровизации, много нови знания и умения, ние продължаваме да следваме нашата мисия, която е да предоставяме позитивна и взаимно подкрепяща се среда за развитие на ораторски и лидерски умения във Варна.

Varna Toastmasters е първият официален Toastmasters клуб на Българското черноморие и първият клуб в цял свят, в който срещите се провеждат на български език. Членовете на клуба имат възможност да развиват своите личностни, ораторски и лидерски качества два пъти в месеца – по време на редовните срещи на клуба. 

Благодарим ви за подкрепата и с нетърпение очакваме да продължим да се развиваме заедно!

Categories: Toastmasters

Теодора Янакиева

Program Quality Director Toastmasters Bulgaria 2020/2021; Вицепрезидент Образование на Varna Toastmasters за 2020/2021; Вицепрезидент Връзки с Обществеността на Varna Toastmasters за 2019/2020

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *