Какво е Varna Toastmasters? 

Varna Toastmasters e първият черноморски клуб на Toastmasters International в България и първият клуб в цял свят, в който срещите се провеждат на български език. Научете повече за Toastmasters International на този линк. Запознайте се с офицерския екип на Varna Toastmasters на този линк

Как протича една Toastmasters среща?

Срещите във Варна се провеждат два пъти в месеца, като освен за членовете на Varna Toastmasters, те са отворени и за гости (напълно безплатен и свободен достъп). Членовете на Varna Toastmasters подготвят и представят речи на български език, дават и получават препоръки, учат се правилно да слушат и оценяват, при това в интелигентна компания и приятелска атмосфера.

Кликнете на този линк, за да видите как протича една наша клубна среща: bit.ly/Varna-Toastmasters-Demo

Как протича една Online Toastmasters среща?

Поради обявеното извънредно положение в страната, срещите ни в момента се провеждат Online. Гледайте това видео, за да видите как продължаваме да се учим и разиваме заедно, дори и online:

Как Протича Една Toastmasters Среща Online? – Varna Toastmasters

Интересно ли ви е да видите как протича една Online Toastmasters среща през платформата Zoom? Гледайте това едноминутно видео, за да разберете какво да очаквате на следващата ни Online среща Varna Toastmasters – Online Среща №22 – 13.04.2020:

Posted by Varna Toastmasters on Thursday, April 2, 2020

Защо да станете част от Varna Toastmasters?

Говоренето пред публика е умение, полезно във всички сфери на нашия живот. Качествата, които ще придобиете в Toastmasters, ще подпомогнат Вашето личностно и кариерно развитие, ще тренират Вашето критично мислене, ще ви помогнат да подобрите Вашите лидерски способности, увереност и професионализъм.  

Ако искате да се научите как да:

  • Разчупите леда и да започнете да говорите пред публика;
  • Подготвите реч, за да бъде тя полезна и увлекателна;
  • Използвате езика на тялото си и да подобрите начина си на изразяване;
  • Придобиете увереност в лидерските си умения;
  • Бъдете убедителни по време на дискусия и да вдъхновите аудиторията с вашите идеи

…то Varna Toastmasters е правилното място за вас! 

Кликнете на този линк, за да видите какво споделят нашите членове за своето преживяване във Varna Toastmasters. 

Как да стана член на Varna Toastmasters? 

Заповядайте на някоя от следващите ни срещи или се свържете с нас на varnatoastmasters@gmail.com 🙂

Какви са таксите за членство във Varna Toastmasters? 

Членовете плащат международни такси от $45 на всеки шест месеца, плюс еднократна такса “Нов член” в размер на $20. 

Всеки Toastmasters клуб определя и допълнителен вътрешен бюджет за покриване разходи за наем на зала и допълнителни материали. Във Varna Toastmasters вътрешният бюджет е в размер на 40 лв. и се заплаща на всеки шест месеца. 

Какви инструменти използват Toastmaster-ите?

След като се присъедини към Toastmasters, всеки нов член получава разнообразни материали и ресурси, които му помагат да стане по-добър оратор и по-уверен лидер.

В допълнение, те получават месечно Toastmaster списание, което предлага най-новите съвети за говоренето пред публика и лидерските техники.

Имате допълнителни въпроси за Varna Toastmasters? 

Заповядайте на някоя от следващите ни срещи или се свържете с нас във Facebook или с имейл на varnatoastmasters@gmail.com.