Много позитивни неща намирам в членуването си във Varna Toastmasters. Страхотни нови запознанства с много интелигентен и интересни хора, възможност за развитие на личностните си качества, комуникации и разбира се възможност за създаване на нови приятелства. Определено бих препоръчал на мои приятели клуба, заради всичко изброено по-горе.” 

– Даниела Иванова

Членувам в Toastmasters, защото се стремя да подобря ред комуникационни умения у себе си. Препоръчвам Toastmasters на всеки, изпитващ затруднения, когато трябва да говори пред публика или ръководи екип.” 

– Михаил Атанасов

Toastmasters е място, в което той мога да се социализирам, откривайки нови приятели и разпускайки от натовареното ежедневие. Зареждам с невероятно количество енергия от представянията си пред публика и заобикалящите ме оратори!” 

– Иван Петров

Toastmasters e РАЗВИТИЕ.” 

– Анелия Минчева 

Членувам в ТМ почти от създаването на клуба. Привлича ме динамиката на общуване с членовете, новите знания и умения, които получавам и новите хора, с които се запознавам на всяка среща. Препоръчвам на всеки мой приятел, който се интересува от повишаване на лидерски и комуникационни умения да заповяда на среща на клуба.” 

– Зорница Гюрова 

Част съм от основателите на Варна Тостмастърс, защото вярвам, че отЛИЧНИТЕ човешки взаимоотношения са невъзможни без качествена комуникация.” 

– Христо Ишков